news_inside_banner

Ultralydsundersøgelse – Swine Ultrasound Machine

Tidlig identifikation af graviditetsundersøgelse hos svin kan forbedre reproduktionseffektiviteten i svinefarme.Metoder såsom påvisning af genoptagelse af brunst hos søer efter parring, og svineultralydsmaskinen er blevet brugt til drægtighedsdiagnose. Ultralydsmaskine til drægtighed hos svin har en række anvendelsesmuligheder.

Kommercielle svinefarmes reproduktionseffektivitet øges ved tidlig og præcis identifikation af drægtige og ikke-drægtige søer og gylte.Med henblik på at afgøre, om en kvinde er gravid, herunder teknikker, er detektion af brunst tilbage efter parring og svineultralydsmaskine blevet brugt.Der er dog endnu ikke en perfekt graviditetsdetektionsmetode, der er kommercielt tilgængelig.Denne artikel introducerer flere almindelige graviditetsundersøgelser hos svin.

Påvisning af Estrus
At se søer, der ikke vender tilbage til brunst efter parring, er den mest almindelige drægtighedstest.Udgangspunktet for denne teknik er, at drægtige søer sjældent kommer i brunst under drægtighed, og ikke-drægtige søer vender tilbage til brunst inden for 17-24 dage efter avl.Som en graviditetsundersøgelse hos svin er nøjagtigheden af ​​påvisningen af ​​brunst 39 % til 98 %.

Hormonkoncentrationer
Serumkoncentrationer af prostaglandin-F2 (PGF), progesteron og østronsulfat er blevet brugt som graviditetsindikatorer.Disse hormonkoncentrationer er dynamiske, og der kræves omfattende viden om endokrine ændringer hos drægtige og ikke-drægtige søer, før disse teknikker anvendes til drægtighedsdiagnostik.I øjeblikket er måling af serumprogesteronkoncentration den eneste test til enhver kommerciel anvendelse.Den samlede nøjagtighed af progesteron-graviditetstesten har vist sig at være >88%.

Rektal palpation
Rektal palpation viste sig praktisk og ret præcis til diagnosticering af drægtighed ved rektal palpation hos søer.Ulempen ved denne teknik er, at bækkenkanalen og endetarmen ofte er for små til at blive brugt til operation hos søer med lav paritet.

Ultralydsundersøgelse – Swine Ultrasound Machine
Typisk bruger ultralydsundersøgelser mekanisk ultralydsudstyr, fordi det er nemt at bruge, kommercielt tilgængeligt og anses for nøjagtigt.

Doppler-ultralyd: Der findes i øjeblikket to typer transducerprober til brug med Doppler-instrumenter: abdominal og rektal.Doppler-ultralydsinstrumenter udnytter transmission og refleksion af ultralydsstråler fra objekter i bevægelse.Blodgennemstrømningen i livmoderarterierne hos drægtige søer og gylte blev påvist ved 50 til 100 slag/min og i navlepulsårerne ved 150 til 250 slag/min.

Amode Ultrasound: Bruger ultralyd til at detektere en væskefyldt livmoder.Transduceren placeres mod siden og mod livmoderen.Noget af den udsendte ultralydsenergi reflekteres til transduceren og omdannes til et hørbart signal, afbøjning eller lys på oscilloskopskærmen.

Swine Ultrasound Machine: Bærbar ultralydsmaskine til svinedrægtighed til vurdering af drægtighedsdiagnose hos søer.Brugen og den potentielle nøjagtighed af ultralyd i realtid ved sodrægtighedsdiagnose er beskrevet andetsteds i disse procedurer.Ud over graviditetsundersøgelse hos svin har den bærbare ultralydsmaskine andre potentielle anvendelser.Svine-ultralydsmaskinen kan kontrollere søer med svær faring i lange perioder for smågrise, der er tilbage i livmoderen.Desuden identificeres og differentieres søer og gylte med endometritis ofte fra søer senere i drægtigheden.

Svin ultralyd maskine

Fordelene ved nøjagtig graviditetsundersøgelse hos svin omfatter tidlig påvisning af undfangelsessvigt, forudsigelse af produktionsniveauer og tidlig identifikation af ikke-drægtige dyr, hvilket letter aflivning, behandling eller genavl.Ultralydsmaskine til graviditet hos svin er den mest udbredte drægtighedsdiagnoseteknik.

Eaceni er en producent af svineultralydsmaskiner.Vi er forpligtet til innovation inden for diagnostisk ultralyd og medicinsk billeddannelse.Drevet af innovation og inspireret af kundernes efterspørgsel og tillid er Eaceni nu på vej til at blive et konkurrencedygtigt brand inden for sundhedspleje, der gør sundhedspleje tilgængeligt globalt.


Indlægstid: 13-feb-2023