news_inside_banner

Virksomhedsnyheder Find miltpatologi hos små dyr—Brug veterinær ultralydsmaskine

Eaceni lancerede 8000AV palmtop ultralydsmaskine til små dyr.som kan hjælpe med at kontrollere miltlæsioner hos små dyr.Denne artikel lærer dig, hvordan du bruger ultralyd til at opdage miltpatologi hos katte og hunde.

Eaceni har udviklet innovative veterinære ultralydsmaskiner til at hjælpe smådyrsdyrlæger med at udføre ultralydsundersøgelser.Vi har lanceret 8000AV palmtop ultralydsmaskine til små dyr, som kan hjælpe med at tjekke miltlæsioner hos små dyr, kom og lær.
Miltens ultralydsanatomi hos katte og hunde
Milten er et fladtrykt, aflangt organ, der hos hunde har et trekantet tværsnit, mens det hos katte har et ovalt.På venstre side er den placeret tæt på maven, og den passerer kranialt under ribbenene.Ryghovedet er fikseret på plads og placeret tæt på maven.Halen ventralt kan pege nedad eller mod urinblæren på grund af dens høje grad af mobilitet.I hvert dyr skal du søge efter dets retning.
124 (1)
Sådan bruger du veterinær ultralydsmaskine til at finde miltpatologi hos små dyr
Vi bør undersøge milten først.I daglig praksis, hvis vi bemærker kraniel abdominal organomegali, eller hvis der er et hæoperitoneum, ville vi bruge ultralyd til at kontrollere milten.
En hund, der er sløv, bleg og har en oppustet mave, er et klassisk eksempel.Vi vil opdage noget væske, når vi placerer sonden på maven.Milten skal derefter undersøges for at afgøre, om den har et blødende hæmangiosarkom.
Den veterinære ultralydsmaskine er nyttig, når der tages en prøve af væske fra maven for at identificere, om det er blod eller noget andet, ud over screening for patologi.Ultralydsstyret prøvetagning er et virkelig nyttigt værktøj, da vi ikke ønsker at tage prøver i nærheden af ​​et blodkar eller tarmene.Procedurer er mere sikre, når en nål ikke ved et uheld bliver sat ind i dyret.
Hvorfor veterinær ultralydsmaskine er et bedre valg
Da området omkring milten ikke kan palperes, er ultralyd en meget genial teknik til at tage et kig på.Og det er vigtigt, da en betydelig del af milten er placeret nedenunder.Vi hæver sonden og drejer den, så den peger i længderetningen nedad og i retning af milten, efter at vi har lokaliseret miltens hoved.Vi har nogle gange brug for at lave små justeringer, da det kan være lidt udfordrende.Den generelle idé er at glide og vifte gentagne gange, indtil vi når miltens hale.Nogle gange medfører dette, at man vender sig rundt og vender mod den modsatte side af kroppen.
Almindelig patologi ses i milten
Som tidligere nævnt, er det afgørende at forstå, at miltens størrelse varierer meget.Milten kan udvide sig og trække sig sammen naturligt.For at opdage patologi, som kan omfatte overbelastning, sedation, lymfatisk væskehyperplasi, ekstramedullær hæmatopoiesis, infiltrativ sygdom og milttorsion, skal vi omhyggeligt undersøge milten.
124 (2)
For at afgøre, om marginalerne er normale eller uregelmæssige, skal du bruge et ultralydsudstyr.Kig efter masser og knuder.Et myelolipom, en fed, godartet tumor, er ofte årsagen til en hyperekkoisk knude.For at være sikker skal du smage.Vi er nødt til at undersøge fordelingen af ​​eventuelle hypoekkoiske knuder eller blandet ekkogenicitet, som vi afslører.
Der er et par ting, som vi kan opdage på en ultralydsmaskine, som er ret karakteristiske.En af disse er en blonde milt, hvor milten udviser en form for hypoekkoisk (mørkere) hacking.En milttorsion, som er en alvorlig nødsituation, kan indikeres herved.Hunden har voldsomt ubehag ved en miltvridning, og man kan se, at smerterne stammer fra maven.
Om Eaceni 8000AV palmtop ultralydsmaskine til små dyr
I stedet for at henvise patienter til diagnostisk billeddannelse, kan dyrlæger nu hurtigt identificere og behandle dyr i ubehag takket være den bærbare Eaceni-ultralydsmaskines lave omkostninger og brugervenlighed.Efter at have bragt ultralydsundersøgelse internt, rapporterer vores kunder om en stigning i mund-til-mund-anbefalinger og højere kundetilfredshed.

For at lære om, hvor nemt og overkommeligt det er at tilføje Eaceni håndholdt ultralyd til din dyrlægepraksis, kan du besøge vores Eaceni veterinær ultralydsmaskine side for en videodemonstration og produktdetaljer.


Indlægstid: 13-feb-2023